93/365: 161 kylarmärke (emblem)

Ett tecken på att våren är här är att det blir så lite tid över för att sitta vid datorn. Åtminstone när man är ledig och så länge solen är uppe, jag har då väldigt svårt att gå in och posta här på bloggen. Jag kommer med andra ord att göra mina inlägg lite mer sällan. Jag måste bara njuta av det underbara vädret och det hoppas jag att ni också gör.

A great sign that it’s springtime is that there is so little time to spend in front of the computer. On time of and when the sun is up, I really have a hard time to go inside and make blogposts. So my posts will come a bit less often. I have to enjoy the lovely weather and I hope that all of you do too!

Temat jag valt som nummer 93 är kylarmärke.

Theme for day 93: emblem.

emblem

Related posts

7 thoughts on “93/365: 161 kylarmärke (emblem)”

  1. Kerlund74

   Thank you!

 1. Eva

  Snyggt med blänkande ren huv.

 2. Så fint det blänker och speglar sig.

  1. Kerlund74

   Ja det var perfekt för temat:)

Leave a Comment