21 av 365: 167 liljor (lilies)

Tema 21 av 365 i fotoutmaningen. Denna gång är temat liljor. Liljor är en av många favoriter, speciellt de vita. Jag köpte liljor för ett par veckor sedan. Reste sedan bort en vecka, när jag kom hem slog doften av liljor emot mig. Min målsättning var att jag skulle fota dem för utmaningen. Tyvärr hade de nästan hunnit vissna… Som tur var fanns det fortfarande några som blommade som vackrast, jag lyckades ta några foton i alla fall.

Theme 21 of 365 in my photo challenge. The interpretation in this photo is for the theme “lilies”. One of all favorite flowers, especially the white ones. I bought some lilies a few weeks ago. Went away for a week. On my return the fragrance of lilies met me when entering. My goal was to take a photo of them to this challenge, thought almost all of them was withered… Lucky enough a few where still in their peak so I managed to get some photos to chose from.

lilies

12 Responses

Leave a Reply