11 av 365: 33 bulb

Dag 11 i fotoutmaningen, temat jag valt är “bulb”. Min tolkning är lite tvetydig då bulb egentligen är ett engelskt ord för glödlampa, men synonymer på svenska är “bula” och “kula”. Hoppas min bild för dagen fungerar till temat. Bilden är tagen i det gamla industriområdet i Norrköping där det idag bedrivs forskning, utbildning men där det även finns museum mm.

Day 11 of 365 in my photo challenge. Todays interpretation is for the theme “bulb”. My photo is a “better” interpretation for the english word I think. In sew dish it means. The photo is taken in an old textile industrial area (in the town Norrköping). Today the area contains science, education center, museum and other things. 

bulb

Related posts

22 thoughts on “11 av 365: 33 bulb”

 1. Passar utmärkt till temat 🙂 Gillar speglingen i fönstret av vad jag tror är ett hus!

  1. Kerlund74

   Tack! Det blev lite roligt med speglingen.

 2. Tycker det var ett bra val till temat och en snygg bild!

  1. Kerlund74

   Tack så mycket!

 3. Eva

  Vad spännande , bulb var ett av mina egna teman som kom med i år. Då syftade jag på kamera inställningen som heter så för lång slutartid. Så kul det är att se hur det tolkas. Jag visst inte att det även betyder glödlampa. Snyggt fotat med reflektionen.

  1. Kerlund74

   Ja jag tänkte då också först, men så dök dessa upp och det blev en lite mixad tolkning…

 4. Ett tema jag inte läst in mig på 🙂 Gillar bilden och tar för givet att den är hur bra som helst till det!

  1. Kerlund74

   Tack så mycket:)

 5. Blev en jätteläcker bild.

  1. Kerlund74

   Åh, tack så mycket!

 6. Snygg bild med det genomskinliga och sköra i bilden och bra tolkning till temat. Jag gillar att man kan tolka teman på olika sätt.

  1. Kerlund74

   Tack! Det är ju mångfalden av tolkningar som gör detta roligt:)

 7. Passar perfekt på temat, gillar färgernas speglingar.

  1. Kerlund74

   Tack, det var roligt att höra:)

 8. Snyggt!
  Jag har samma lampor i fotoarkivet, men de är tagna före årsskiftet så de få inte vara med 🙂

  1. Kerlund74

   Aha:) De är ju lite udda och roliga så det är inte konstigt att man vill plåta dem…

 9. Passar ju alldeles perfekt ju! Snygg lösning med fin skärpa och djup. 🙂

 10. Läckert foto och visst är det kul med mångfalden i tolkningarna!!! Kram ;D

  1. Kerlund74

   Tackar, kram!

Leave a Comment