10 av 365: 140 islossning (ice is melting)

Dag 10 av mina 365 i utmaningen. Temat jag valt är islossning. Lite tidigt på året men denna vinter har hittills varit ovanligt varm… Jag hoppas verkligen att vi får lite mer snö och is innan vintern är över.

Day 10 of the 365 photo challenge. Todays theme is “the ice is melting“. It’s a bit early in the season but this winter has brought mostly warm weather… I hope we will get some more snow and ice before the winter ends.

ice is melting

29 Responses

  1. Thank you very much! It is a great city with a lot of old industrial buildings. Most of them are today used as education center and for different artists agd companies.

  1. Tack!
   Jag förstår;) Själv gillar jag snö och vinter, men det brukar vara lite snålt med det här på ostkusten också…

  1. Ja det är riktigt häftigt ställe, de gamla industriområdena inne i Norrköping, kul att strosa runt där med kameran:)

 1. Hej och välkommen igång!
  Vi administratörer gör en liten ”kontrollrunda” för att se så att allt funkar som det ska på era bloggar. Det gör det hos dig, loggan är på plats och numreringen är tydlig och klar. Toppen!
  Dock tycker jag att du skulle fundera på att visa bilderna direkt i stället för att man ska klicka på en rubrik, och sen tillbaka igen för nästa bild. Jag tror du skulle vinna på att underlätta för besökarna.
  Lycka till med fotograferandet!
  Janicke, Admin.

  1. Hej!

   Tack:) Jag ska titta på det. Jag har bara tittat på inläggen från flödet i bloggen, inte genom att välja kategorin. Dock är jag inte helt säker på hur jag ska göra för att bilderna ska synas där…

 2. Ett tema jag inte vill kännas vid förrän i april typ! Fast det går upp och ner temperaturen hela tiden här med så tråkigt! igår minus idag plus och snorhalt! Snyggt fångat ändå!!! Kram ;D

  1. Våra vintrar är allt lite nyckfulla… Det varierar en hel del från dag till dag, snön vi fått nyss är nästan borta igen.

Leave a Reply